Výzva oddílům

24.06.2013 19:15

Komise rozhodčích OFS Prostějov vyzývá oddíly k následující spolupráci:

 

Jelikož je podstav rozhodčích a tím pádem hrozí, že utkání II.třídy budou obsazeny pouze jedním rozhodčím a utkání IV.třídy nebudou obsazeny vůbec,apeluje KR na oddíly, aby pomohly v této situaci a přihlásily na OFS svoje členy, kteří by měli o tuto činnost zájem.

Přihlásit se může kdokoliv starší 18 let, který má rád fotbal a už se mu nemůže věnovat tak jak by si představoval, ať už z důvodu zranění nebo malého počtu odehraných zápasů. Pokud se jim v této činnosti bude dařit, tak poznají hráče, trenéry a fotbalové osobnosti, které by znali pouze třeba z obrazovky. Poznají krásné stadiony a jejich zázemí a vůbec fotbal z té druhé strany.

Přijďte to zkusit a nic nedejte na špatnou image, která momentálně rozhodčí provází v médiích. Těch radilů v obecenstvu je dost.

V případě, že budete mít jakýkoliv dotaz týkající se činnosti rozhodčího, můžete se obrátit na kteréhokoliv člena komise rozhodčího ( www.rozhodcipv.webnode.cz/komise-rozhodcich ), který Vám rád zodpoví Vaše dotazy. Kontaky na jednotlivě členy komise rozhodčích naleznete na těchto stránkách v sekci adresář rozhodčích.

 

Karel Kubalák 

předseda KR OFS Prostějov